tisdag 30 oktober 2012

Allra sista rycket?

Att komma hem från solvarma sydspanien var inte roligt. Först en rejäl förkylning, sedan tokfrost och nu regn och mörker. Men i söndags var vädret riktigt fint och jag skördade de sista broccolibuketterna innan jag röjde i stora växthuset. Så här såg det ut på morgonen:


Och så här två timmar senare. Tyvärr strejkade pumpen så högtryckstvätten av glasen får vänta.


Bläddrar bland bilderna från resan och fastnar för de fina stenläggningarna i Marbella:




I Sevilla beundrade vi några magiska patior:


Tror att jag ska kolla om det finns några överkomliga resor till Malaga framöver...

På fredag kommer förhoppningsvis min nya dator, den här gamla krånglar, segar och hänger sig allt som oftast och har minimalt med ledigt minne, Bara 12 MB free skriker den röda varningstexten alltsom oftast och jag vågar nästan inte använda den längre. Lovar att bli lite flitigare med bloggande och kommenterande när jag installerat den nya!

fredag 19 oktober 2012

Upp och ner

Är i Spanien hos min syster som bor lite söder om Malaga. Njuter av sol, lagom värme, utflykter till bergsbyar ena dagen, besök i Sevilla andra dagen. Men när vi är hemma tillbringar vi mesta tiden pa den härliga terrassen i sällskap med syrrans pratsamma papegoja, en African Grey som heter Jacquot.




Han hänger ofta upp och ner och plockar upp druvor, pinnar och annat som han sysselsätter sig med. Själv är jag inte upp och ner utan mycket harmonisk och kopplar av fullständigt!



Man blir lite avundsjuk pa klimatet här nere...



...och pa den magnifika utsikten över havet. Bilden tog syrran vid solnedgangen i kväll. Gibraltar syns som en skugga under molnen.


Fler inlägg pa temat Upp och ner hittar du här.